Contact

Aanmelden

Meld je aan voor nieuwe sessies in 2024. 
Bekijk daarvoor het overzicht in de tabel bij TRAINING IN INTERVISIE.

 

aanmelden intervisie Goudraad Intervisie
foto intervisie

E-mail

info@goudraad.nl

Telefoon

06 44 31 63 67

Algemene vragen training en intervisie Advocaten

FAQ

Hoe lang duurt een sessie in intervisie?

Een sessie in intervisie duurt 2 uur. Dit is volgens de regels van NOvA. Inloggen om 19.15 en dan start de sessie vanaf 19.30 tot 21.30.

Hoe vaak is een sessie?

Een sessie is een keer per twee maanden. In het hele jaar heb je dan vier sessies. Dit is volgens de regels van NOvA. Met afspreken.nl wordt de ideale datum bepaald met de groep. 

Hoeveel deelnemers zijn er per sessie?

Per sessie zijn minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers. Dit is volgens de regels van NOvA. De advocaten komen uit het hele land. Dit maakt de samenstelling van de groepen divers.

Hoeveel kost intervisie?

Een sessie kost E90 per keer. Bij inkoop van vier sessies tegelijk is er een korting en dan kost het E340 per jaar. * excl btw

Op welke manier is een training opgebouwd?

Een training in intervisie bestaat uit een dag training, vier keer supervisie en een afsluitende training. 

Hoeveel kost een traning?

Een training kost E1000 per dag en E600 per dagdeel. In overleg met de trainer kunnen er meer of minder dagen of supervisiedagdelen gepland worden.

Voor wie is een training geschikt?

Een training is geschikt voor medewerkers van een afdeling, medewerkers van verschillende afdelingen of individuele coaches, die ook willen leren om facilitator te zijn bij intervisie sessies. Meer informatie over de inhoud zie Training in Intervisie

Training

 

Intervisie

Persoon

Laten we samenwerken

Goudraad Intervisie is altijd geïnteresseerd in samenwerkingsverbanden. Tot nu toe werkt Goudraad Intervisie samen met Focus & Leren Ontwikkelen, Mediation Education Bureau en Advoacademy.

Wil je samenwerken omdat je groep te groot is bijvoorbeeld voor een training of een sessie in intervisie? Neem contact op met Goudraad Intervisie.

06 44 31 63 67

info@goudraad.nl