Gouda
0644316367
info@goudraad.nl

Registratie als intervisiebegeleider NOvA

Registratie als intervisiebegeleider NOvA

Blog 9- Gwyn van der Giessen

In juli 2021 heb ik officieel toestemming gekregen van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) om gespreksleider bij intervisie voor advocaten te geven. Het gaat om groepen advocaten in zes gebieden: arbeidsrecht, bestuursrecht, contractenrecht, familierecht, strafrecht en vastgoedrecht.

Certificaat en verdieping

Meldt u aan in groepen van 3 à 11 en ik regel een intervisiesessie. En vraag om je heen of er meer zijn die in uw groep willen. Misschien heeft u al een groep waarmee u intervisie doet. Echter, wilt u een nieuwe impuls en een certificaat van deelname. U mag intercollegiale gesprekken (GIO) aanvoeren als intervisie. Maar bedenk wel, een echte, goede intervisie, waarbij u met gelijkgestemden eens goed doorzaagt over uw kwaliteiten en potentie, geven verdieping aan uw werk.

Meer dan intercollegiaal gesprek

Ik hoor dat intervisie toch vaak afglijdt naar een gezellig intercollegiaal gesprek (GIO) of juist te diep ingaat op een specifieke inhoudelijke cases. Daar is intervisie niet voor bedoeld. Het gaat om het verrijken van uw vaardigheden in uw werk. Daarom ben ik uw ideale intervisiecoach. Ik ben gedragswetenschapper en let op verbaal en non-verbaal gedrag en begeleid het gesprek met creatieve interactievormen. Dit zorgt voor gegarandeerd succes en actieplannen voor elke deelnemer waar je weer een tijd mee vooruit kan!

Punten binnenhalen!

Het is nu halverwege 2021. Zorg dat je je intervisiepunten (4X 2 UUR) op tijd binnenhaalt. Ik verzeker u van mijn creatieve en professionele bijdrage hierin. Meldt u aan via mijn site of bel voor een vrijblijvende gesprek over de invulling van de groep. Het kan zowel online (scheelt reistijd en makkelijker te regelen met advocaten uit het hele land). U wilt misschien eens intervisie met iemand uit een andere regio. Dat maakt de gesprekken nog vrijblijvender.

Regie in eigen handen

Regie in eigen handen Uiteraard houd ik mij aan de regels van intervisie: veilig en betrouwbaar. Ik houd mij aan deze principes. Datgene wat besproken wordt blijft binnen de groep. U bepaalt uw eigen verbeterpunten en wat u met anderen buiten deelt.

Translate