Gouda
0644316367
info@goudraad.nl

Intervisie Moeders

Intervisie voor moeders; iets voor jou? Doet iedereen mee? Welke methode? Is het veilig en betrouwbaar? Wat vinden andere moeders?

Intervisiebegeleider

Intervisie voor moeders; iets voor jou?

Ben je moeder en wil je een situatie van je zoon of dochter bespreken in een veilige en betrouwbare omgeving met een gelijkgestemden  onder begeleiding van een ervaren, gecertificeerde en leuke intervisiecoach. Dan ben ik er voor jou!

Leuke groep en iedereen doet mee

Ik zorg dat je in een leuke groep komt en dat je op een creatieve manier oplossingen aangereikt krijgt. Je hoeft je niet voor te bereiden. Gewoon meedoen en laten gebeuren. Of fysiek op locatie in mijn kantoor of online met Zoom. Je hoeft geen ervaring te hebben met videoconference. Je krijgt van mij een link en daar klik je op en dan kom je in het systeem en zie je de andere deelnemers. 

Manier van werken

De methodieken zijn erkend en volgens een volgorden van thema inbrengen, vragen stellen, adviezen geven en evalueren. Iedereen met actiepunten naar huis.

Veilig en betrouwbaar

Het is in een veilige omgeving. We spreken af dat we de informatie niet buiten de groep delen. Heerlijk met andere moeders onder elkaar goede adviezen uitwisselen. Je mag zelf aangeven wat je met de adviezen doet. Een persoon staat centraal per sessie. Maar iedereen gaat met adviezen naar huis.

Opmerkingen moeders

moeder 1 ‘interessante sessie, ik ga nu naar huis met een paar opdrachten om mijn zoon weer aan het leren te krijgen’

moeder 2 ‘mijn dochter is niet toegankelijk meer voor mij, maar nu heb ik een aantal manieren om ermee om te gaan’

moeder 3 ‘herbezining, gezellig en zet je tot nadenken en actie’

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

Translate