Gouda
0644316367
info@goudraad.nl

Intervisie advocaten Start 2023

Intervisie advocaten Start 2023

Gourdaad Intervisie is gestart met een nieuwe groep intervisie advocaten arbeidsrecht/ondernemersrecht

Ook interesse? Nog PE-punten halen? Je kunt je nog aansluiten. Groepen zijn maximaal 3/4 personen groot. Hierdoor blijft de aandacht goed gericht op het thema en kan iedereen verdiepend bijdragen. Ook is er aandacht voor gedrag en interactie. Focus ligt op de rol die een ieder speelt in bepaalde situaties. Hierdoor kunnen dilemma’s over tijdsdruk, omgaan met verplichtingen naar de Orde en/of omgaan met toevoegingen goed uitgewerkt worden. Iedereen gaat met positief en pro-actief gevoel naar huis en met concrete acties om verder te komen. De methodieken Socrates, Dominante ideeën en autoriteiten zijn erg populair.

Gwyn van de Giessen is de facilitator met een achtergrond als gedragsdeskundige. Zij is zelf advocaat of mediator. Hierdoor blijft haar rol ook als facilitator in tact en zullen er geen uitweidingen zijn over inhoudelijke cases, maar is de sessie gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Meld je aan via info@goudraad.nl of het aanmeldingsformulier.

Review

Intervisie advocaten arbeidsrecht/ondernemersrecht maart 2023 bij Goudraad Intervisie

Als het dan toch verplicht is, kun je het maar beter goed doen!

Eerdere ervaringen met intervisie bevestigden mijn vooroordeel: als het verplicht is, zo min mogelijk doen en in één streep op voldoende certificaten af.

Maar hoe anders is het bij Gwyn! In een ontspannen sfeer hebben we zowaar écht gesproken over onderwerpen die ons bezig houden.

Relevante vragen voor de praktijk van alle deelnemende advocaten. Gwyn leidde het gesprek duidelijk maar prettig. Ze is in staat om verschillende intervisie methoden toe te passen en zorgde ervoor dat iedereen zijn / haar zegje kon doen. Ik heb na afloop van deze eerste bijeenkomst meteen aangegeven dat ik de overige intervisie punten ook graag bij Gwyn behaal. Want ook al is het een verplicht nummertje, je kunt het maar beter goed doen.

Translate