Gouda
0644316367
info@goudraad.nl

Intervisie advocaten arbeidsrecht juli 2022

Intervisie advocaten arbeidsrecht juli 2022

Intervisiebegeleider

In juli 2022 start op maandagavond een nieuwe groep intervisie advocaten arbeidsrecht. De sessies zijn van 19.00-21.00 online. Wil je ook je PE-punten halen met vier sessies op een rij?

De sessies gaan in vertrouwen en veilige groep. Lees meer over intervisie advocaten op deze site. Onder leiding van de voortvarende en gestructureerde intervisiebegeleider Gwyn van der Giessen (aangewezen bij NOvA).

Ook tijd voor intervisie advocaten arbeidsrecht en dan voor het najaar klaar? Kom bij de groep en vanuit je camping kan je je pe-punten halen (meer informatie op de website van NOvA)

Aanmelden via de website of info@goudraad.nl Tot ziens bij de volgende sessie! De groepen starten zodra een groep van drie compleet is.

Intervisiebegeleider online
Nieuwe sessie intervisie arbeidsrecht online start juli 2022

Wat zijn ervaringen van deelnemers intervisie advocaten arbeidsrecht bij Goudraad?

De ervaringen van de deelnemers zijn dat de sessies van Gwyn van der Giessen voortvarend, gestructureerd en gezellig zijn. Er is een mooie balans tussen formeel en informeel. Op google kun je reviews lezen van advocaten die je voorgegaan zijn! Ook op linkedIn zijn aanbevelingen te vinden waarom Gwyn van der Giessen als intervisiebegeleider is aan te raden.

Wat is de toegevoegde waarde van intervisie advocaten?

Voor advocaten is intervisie verplicht gesteld. Maar niet voor niets! Bij veel beroepen die individueel gericht zijn is besloten om intervisie toe te voegen aan de verplichtingen voor permanente educatie. Het is niet alleen ‘een moetje’, hoor ik van mijn kandidaten. Na een paar sessies bij Goudraad merken ze dat het ook heel nuttig is. Je kunt sparren met anderen over je dilemma’s als werkdruk, integriteit en belangenverstrengeling.

Bij Goudraad is de intervisor gericht op gedrag en jouw rol bij de cases. Niet de cases zelf wordt behandeld. Daar is peer review geschikt voor. Bij een een gemeenschappelijk integraal overleg (GIO) kun je ook goed sparren met anderen. Echter dit gebeurt vaak willekeurig, niet onder professionele begeleiding en niet volgens erkende methodieken. Daardoor is de waarde daarvan niet toegekend in pe-punten.

Ook krijg je bij Goudraad Intervisie een certificaat met bewijs dat je 2 uur intervisie hebt gedaan onder professionele begeleiding.

Welke rechtsgebieden?

In principe is voor elk rechtsgebied intervisie verplicht om je pe-punten bij te houden en daarmee je registratie bij NOvA of een andere beroepsvereniging. Hierin kunnen beroepsspecifieke verenigingen verschillen. Voor familierecht zijn veel advocaten lid van vFAS. Zij stellen andere eisen, namelijk minimaal zes deelnemers per sessie. Let dus goed op bij wie je lid bent en of het certificaat dat je behaald dan ook geldig is voor jouw specifieke beroepsgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate