Hoe vaak moet je intervisie doen? Welke sessies zijn nog open? Wat is nodig om deel te nemen? Hoeveel kost een sessie? Waarom een sessie bij Goudraad Intervisie?

Hoe vaak moet je intervisie doen?

De eisen voor advocaten geformuleerd vanuit NOvA zijn vier sessies van 2 uur per jaar.

Goudraad Intervisie biedt vier sessie online.

Welke sessies zijn nog open?

In het volgende schema kun je kijken bij welke groep je kunt aansluiten.

Wat is nodig om deel te nemen?

Het is nodig dat je aanwezig bent, met Zoom en op tijd (liefst 5 min eerder). In de periode vooraf aan de sessie kun je dilemma’s die voorbijkomen bijhouden en opschrijven. Misschien interessant voor een sessie. Dit hoeft niet perse. Het liefst wil Goudraad dat je open en spontaan aan een sessie deelneemt. De nazorg bestaat uit dat je met je actiepunten aan de slag gaat. Eventueel zijn er nog gezamenlijke actiepunten. Die verantwoordelijkheid ligt bij de deelnemer zelf.

Je krijgt een certificaat van deelname na afloop. Daarop staat alleen thema kort omschreven. De inhoud blijft binnen de groep en wordt niet gedeeld buiten de groep. Dat spreken we samen af. Het is een sessie veilig en betrouwbaar.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn per sessie E80 excl btw. Een sessie van vier is met korting E300 excl btw.

Wat maakt sessie bij Goudraad Intervisie bijzonder?

De sessies worden aangestuurd door een gedragsdeskundige: drs. G. Y. (Gwyn) van der Giessen, gecertificeerd intervisiebegeleider en geregistreerd bij NOvA.

Intervisiebegeleider
Gouda intervisie online

De methodieken (Socrates, Dominante ideeën, Autoriteiten e.d.) worden strak aangehouden. Hierdoor ontstaat een goede dynamiek, komt iedereen aan bod en is er goede verdieping in dilemma’s als tijdsdruk, toevoegingen ja/nee, helpen familielid en andere vraagstukken over integriteit en belangenverstrengeling.

De sessies zijn voortvarend, verfrissend en de rode draad is jouw rol in de cases, niet de cases zelf.

TOT ZIENS! Meld je aan bij het contactformulier onderaan de startpagina.