Gouda
0644316367
info@goudraad.nl

Advocaten intervisie in theater Concordia

Mooie locatie theater Concordia Haastrecht

LET OP: De komende zaterdagen 30 oktober, 6 en 20 november en 4 december is het mogelijk om op een speciale locatie intervisie te volgen: theater Concordia www.theaterconcordia.nl in Haastrecht (incl lunch indien gewenst apart opgeven via theater).

Aanmelding

Deze intervisie vindt plaats op een mooie en ludieke locatie, in het theater waar een aantal tribute bands hebben opgetreden en ook echte sterren als Carl Kraayenhof. Dit is een mooie en intieme locatie, geschikt voor intervisie met een groep van 3-10 personen. Dus geef u op via mijn aanmeldformulier met vermelding van je rechtsgebied.

Gecertificeerd intervisiecoach en PE-punten binnen

Mijn naam is Gwyn van Guinevere en ik ben drs. G.Y. van der Giessen, gespecialiseerd in gedragspsychologie. Daarom is de intervisie is gericht op dilemma’s, vaardigheden en gedrag. Daarnaast zet ik mijn niet-advocatuur achtergrond in om een verfrissende intervisie te geven voor deze doelgroep. Ook is mijn achtergrond universitair geschoold communicatiekundige, gecertificeerd intervisiecoach en geregistreerd bij NOvA als intervisiecoach. Bij deze intervisie is een certificaat en bewijs PE-punten bijgesloten.

DATA

Zaterdag 30 oktober 10-12 arbeidsrecht en familierecht

Zaterdag 30 oktober 13-15 vastgoedrecht en vermogensrecht

Zaterdag 6 november 10-12 arbeidsrecht en familierecht

Zaterdag 6 november 13-15 vastgoedrecht en vermogensrecht

Zaterdag 20 november 10-12 arbeidsrecht en familierecht

Zaterdag 20 november 13-15 vastgoedrecht en vermogensrecht

Zaterdag 4 december 10-12 arbeidsrecht en familierecht

Zaterdag 4 december 13-15 vastgoedrecht en vermogensrecht

Online

Door omstandigheden kan de intervisie in online omgezet worden. Dan is de prijs €54 per sessie.

Locatie

Indien de locatie verandert (buurtcentrum of webcentrum in Gouda), kan de prijs ook aangepast worden. Nu is het vanwege de mooie locatie €75 per sessie.

Bevestiging vai mail

Meldt u aan via mijn aanmeldingsformulier op de website. In verband met aanpassingen website nog niet geavanceerde online aanmelding. U krijgt een bevestiging van de aanmelding via mail.

Meld je aan voor de nieuwsbrief.

We spammen niet! Lees meer in ons privacybeleid

Translate